Personal Development

MOGELIJKHEDEN

Done

Overwin grenzen en ontdek nieuwe mogelijkheden. Ervaar hoe het is wanneer “kan niet”, “geen zin”, “misschien”,”proberen”, “weet niet”, er even niet zijn.

Personal Development heeft een fysieke insteek. Sport is hét middel om inzicht te krijgen in ons gedrag. Een spiegel voor een gezonde ontwikkeling.

Natuurlijk gaat het bij ontwikkeltrajecten niet alleen om de fysieke ervaring maar ook om de toepassing in privé- en werkleven. Communicatieve vaardigheden over jouw wensen, grenzen en mogelijkheden vormen een vast onderdeel van het Personal Developmenst traject.

Het doel van Personal Development is: gedragmatig  (denken, voelen en handelen) alle vaardigheden in huis te hebben om jouw ambities te realiseren.

Wil jij een persoonlijk doel stellen en behalen? Een zakelijke uitdaging aangaan? Of zoek je inspiratie? Dan is een individueel maatwerk development traject iets voor jou.

Neem vrijblijvend eens contact op, dan bespreken we de mogelijkheden! Er gaat een wereld open.

Conscio Consult Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>